Atago Master / Clinical kézi refraktométerek

 

Atago Master / Clinical kézi refraktométerek

Kompakt dizájn, Master sorozat

Az új típusú MASTER kézi refraktométer funkciói azt eredményezik, hogy a skála jól leolvasható, könnyen kézben tartható, sima mintavételt biztosít, egyszerűen eltávolítható a minta a prizma széléről és higiénia, valamint kiegyensúlyozottság szempontjából javult az új típusú markolat által, aminek kialakítására nagy hangsúlyt fektettek, úgymint az áramvonalas test és a jó tapadás biztosítása.
A MASTER sorozatot továbbfejlesztették a tisztább, világosabb látómező és a még könnyebb kézben-tarthatóság érdekében.
Az Atago által újratervezett kompakt modell fejlesztései jelentős javulást mutatnak, ha a mérést gyenge fényviszonyok között, vagy sötétre színezett mintákkal kell végrehajtani. Amikor a minta tejes-színű, nem átlátszó, vagy olajos a határvonal akkor is éles, tiszta, jól leolvasható marad.

A fénytörés elvének kihasználására az Atago Clinical Refraktométerek speciális skálát alkalmaznak a klinikai célokra, mint például: vizelet fajsúly, teljes protein szérumban, vagy plazmában.
A MASTER klinikai refraktométereket kórházi célokra tervezték: Serum Protein, Vizelet fajsúly és Törésmutató mérésre. A műanyag készüléktestet úgy tervezték meg, hogy ellenálló legyen a sós és savas mintákkal szemben.

Atago Master angol nyelvű adatlap

Atago Clinical – Master angol nyelvű adatlap