Elga Chorus laboratóriumi víztisztító

 

 
 
 

Az Elga Purelab Chorus termékcsalád kompromisszumoktól mentes megoldást nyújt laboratóriumi tisztított víz igényére. A Purelab Chorus készülékek zavartalan munkafolyamatot biztosítanak, így lehetővé teszik, hogy Ön a pontos eredmények elérésére összpontosítson.

Moduláris felépítésüknek köszönhetően a nagyobb kihívást igénylő applikációknak is meg tud felelni. A rendszer további előnye a rugalmasság, amennyiben a jövőbeni igények megváltoznának! A készülék(ek), tartály, diszpenzer(ek) elhelyezése teljes mértékben az igényekhez igazítható.

Type I/I+ rendszerek – 18.2 MΩ/cm; 0.055µS/cm

  • Purelab Chorus 1 – Analytic Research

 

Nagymennyiségű, de emellett nagytisztaságú Type I/I+ (18.2 MΩ/cm, 0.055µS/cm) vizet állítanak elő előtisztított vízből. UV lámpatöbb pontos minőség-ellenőrzésTOC monitoring, pontos vízadagolás.

 

A vízadagoló diszpenzer és kijelző egység a víztisztító rendszertől függetlenül 3 különböző helyzetben telepíthető. A laboratóriumi hely optimális kihasználhatóságának érdekében a Purelab Chorus víztisztító rendszer asztalon, asztal alatt és fali konzolon is elhelyezhető. Akár, négy diszpenzer is összeköthető sorban a különböző felhasználási helyeken, hogy megfeleljen az elvárásoknak és az adott víztisztaság követelményeinek.

Elga Chorus laboratóriumi víztisztító
Elga Chorus laboratóriumi víztisztítóA készülékhez 3 különböző diszpenzer változat érhető el:

 

  • Halo Dispense: Rögzített adagoló az alapvető felhasználásra
  • Halo Advanced Dispense: Rögzített adagoló fejlett vezérlési funkciókkal.
  • Halo Flexible Dispense: Kézi adagoló és fejlett vezérlő funkciók biztosítják Önnek a maximális rugalmasságot

 

 
 
 
  • Purelab Chorus 1 Complete:
A készülék csapvízből 1 lépcsőben állít elő ultratiszta vizet. UV lámpával, több pontos minőségellenőrző rendszerrel, stand-by állapotban recirkulációval ellátott készülék, hogy pangó víz ne alakulhasson ki.  A tartályra ráhelyezhető a készülék, ezáltal helytakarékos megoldást nyújt. Mind a 4 tartályváltozattal elérhető (15l, 30l, 60l, 100l).Elga Chorus laboratóriumi víztisztító
 
 
 
 

Type II/II+ rendszerek – 1 – >10.0 MΩ/cm; 0.066 – 1.0µS/cm

  • Purelab Chorus 2/2+
Elga Chorus laboratóriumi víztisztítóÁltalános laboratóriumi alkalmazásra a Chorus 2/2+ készülékcsaládot ajánljuk. Csapvízből 1 lépcsőben állít elő Type II-es tisztaságú vizet. Mindkét rendszer többpontos minőségellenőrző rendszerrel rendelkezik. A Chorus 2+ rendszer UV lámpával, recirkulációval ellátott. Előtisztító rendszerként is alkalmazható ultratiszta fokozatok elé, mint például Chorus 1 Analytic Research. Mind a 4 tartályváltozathoz kapcsolható (15l, 30l, 60l, 100l).
 
 
 
 

Type III rendszerek – <1 MΩ/cm; <1.0µS/cm

  • Purelab Chorus 3
Chorus 3 készülékek csapvízről, 1 lépcsőben Type III (<1 MΩ/cm; <1.0µS/cm) általános víztisztaságú vízzel látják el laboratóriumát, vagy ultratiszta készülékeit (pl. Chorus 1). Mind a 4 tartályváltozathoz kapcsolható (15l, 30l, 60l, 100l).Elga Chorus laboratóriumi víztisztító
 
 
 
 

Tartályok

Elga Chorus laboratóriumi víztisztító

Elga Chorus laboratóriumi víztisztító

A Chorus termékcsaládhoz 4 különböző űrtartalommal érhetőek el: 15l, 30l, 60l és 100l. A tartályok bármely Chorus készülékkel együttműködnek. A rajtuk lévő csapon keresztül RO tisztaságú víz vehető el. Tervezésükkor helytakarékossági szempontokat is figyelembe vettek, így a készülékek a tartályokra „tornyot” képezve ráhelyezhetőek egy kit segítségével.
 
 
 
 
VízminőségType I+/I (18.2 MΩ/cm)Type II+/II (1 – >10.0 MΩ/cm)Type III (<1 MΩ/cm)
Víztisztító típusChorus 1Chorus 2+ RO / EDI / UVChorus 3
Víztisztító típusChorus 1 CompleteChorus 2+ RO / DI / UV

 

Chorus 2

Chorus 3
Applikációk(U)HPLC, GC, MS, ICP-AES, ICP-MS, molekuláris biológia, szennyezőanalízisAtom abszorpció, pufferkészítés, hígítási feladatok, Type I készülék betápvíz, általános kémiai feladatok, mintaelőkészítés, spektroszkópia.Autókláv betápvíz, Type I készülék betápvíz, mosogatógép betápvíz, mosogatási feladatok, gőzgenerátorok betápvize

 

 

PURELAB_Range_Brochure_April_2019