PAL Systems LSI automata mintaadagoló

Reprodukálható eredmények az optimalizált injektálásnak köszönhetően

Csak a tökéletes injektálás biztosít reprodukálható eredményeket. A PAL LSI rendszer célja a folyadékminták precíz és pontos kezelése, egészen 100 µl térfogatig. A PAL Sample Control szoftverrel kombinálva a folyadékminták felszívási és injektálási paraméterei teljes körűen vezérelhetőek, ami kulcsfontosságú a tökéletes injektálás érdekében. A fecskendők 1,2 µl-től és 100 µl-ig választhatók.

A kép szerinti kiemelt példában látható egy belső standard oldat, a szállító oldószer és a minta között. A légrés a folyadékok között megakadályozza, hogy azok összekeveredjenek, vagy reakcióba lépjenek egymással. Ezeknek a lépéseknek a pontos irányítása az alapja a reprodukálható módszereknek.

Pick and Place

A PAL LSI egy olyan robot, amely képes elérni bármely háromdimenziós pozíciót a munkaterületén belül és ideális olyan feladatra, ahol fel kell szedni és el kell helyezni olyan kicsi eszközöket, mint például egy mintaüveg. Képes injektálni egyszerre több mintatartóból, különböző detektorokra, vagy fiolára, akár egy hőmérséklet szabályozott tálcára is.

Angol nyelvű adatlap letöltése

GC kiegészítők, tartozékok