A Lab-Comp Kft.-t 1989-ben öt, gázkromatográfok- és számítógépek szervizét ellátó magánszemély alapította. A cég nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően több, analitikai műszergyártó cég márkaképviseletét kapta meg. A folyamatosan bővülő javítási- és karbantartási feladatok szükségessé tették, a javításokhoz kapcsolódó alkatrészek és tartozékok forgalmazását.

A szerviztevékenységnek köszönhetően kialakult ügyfélkör elvárásaihoz igazodva, cégünk a nemzetközi partnereivel teljes disztribútori megállapodásokat kötött, így bővítve kromatográfiás és labortechnikai kereskedelmi portfólióját. Gázkromatográfok, HPLC készülékek, laboratóriumi víztisztítók, elemanalizátorok és általános laboratóriumi műszerek, mind megtalálhatóak a Lab-Comp Kft.- által forgalmazott- és szervizelt termékek listájában.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink folyamatos képzésben részesüljenek. A felhasználói igényeknek megfelelően mind a kereskedelmi, mind a szerviz ágazat fejlődése töretlen.

 

Lab-Comp Kft.

 

 

… és ma a munkatársainkkal készen állunk arra, hogy kivívjuk az elismerésüket azáltal, hogy még különb szolgáltatást nyújtunk Önnek!