PAL Systems RTC RSI új generációs automata mintaadagoló

PAL RTC: Maximális termelékenység

A PAL RTC „Robotic Tool Change”, a sikeres PAL-XT termékcsalád logikusan továbbfejlesztett változata. Többé már nem a kromatográfiás mintaelőkészítés a szűk keresztmetszet – automatizált a mintaelőkészítés és mintainjektálás – mindez a PAL RTC készüléken.

A robotizált felügyelet nélküli eszközcsere, a 24óra/7nap folyamatos üzem és a többlépcsős munkafolyamat lehetősége jelentősen megnöveli a laboratóriumok termelékenységét, ugyanakkor a működési folyamat biztonságra optimalizált, ami által minden művelet nyomon követhetővé válik.

A termelékenység, valamint a laboratóriumi biztonság növelésének a megfelelő módja az automatizálás. Az ismétlődő, vagy veszélyes manuális feladatok átadása egy robot számára javítja a biztonságos munkavégzést. Az a lehetőség, hogy a készülék 24óra/nap működést biztosít, növeli a laboratórium mintaáteresztő képességet, különösen a hosszú mintaelőkészítések során. A PAL RTC készüléket azért fejlesztették ki, hogy maximalizálják az analitikai és klinikai laboratóriumok teljesítményét.
A „Robotic Tool Change” (RTC) rendszer egy magasabb szintre emeli a mintaelőkészítést. Minden munkafolyamat egy sor különböző eszközt igényel a legjobb teljesítmény érdekében. pl: egy 1ml fecskendővel végrehajtott hígítás után, egy 10 µl fecskendő szükséges a pontos, kis térfogatok hozzáadáshoz. A „Robotic Tool Change” lehetővé teszi, hogy automatikusan váltsunk a különböző eszközök között.

PAL RSI: Az analitikai laboratóriumok “igáslova”

A PAL RSI egy költséghatékony megoldás a laboratóriumok számára. Robusztus, megalkuvás nélküli teljesítményt nyújt azoknak a kutatóknak és technikusoknak, akik gyakran az idő nyomása alatt dolgoznak, ami óriási munkaterhet jelent számukra.
Az eszköz és a szoftver megbízhatósága miatt a felhasználóknak nem lenne szabad aggódniuk. A MEGBÍZHATÓSÁG az, ami minden eszközzel szemben elvárható, és pontosan erre tervezték PAL RSI készüléket. Ez az az eszköz, amelyre Ön bármely helyzetben számíthat. A világszerte több, mint 40.000 PAL rendszer, már ezt bizonyítja. Minden PAL RSI rendszer, ami elhagyja a gyárat, alapos tesztelésen esik át.

A PAL RSI egy rugalmas eszköz, nyitott és moduláris felépítése a legsokoldalúbb rendszerré teszi a piacon. Az eszközök cseréje néhány perc alatt könnyedén megoldható.
Azok a PAL felhasználók, akik gázkromatográfon (GC) dolgoznak, szeretik azt a készülékben rejlő sokoldalú lehetőséget, hogy használhatnak folyékony, headspace, vagy akár SPME mintavételt ugyanazon a rendszeren.
Az LC / HPLC vásárlók nagyra értékelik a PAL hatalmas mintakapacitását, valamint a széles tartományban megválasztható fecskendők és szelepek által nyújtott rugalmasságot.

A PAL RSI egy biztonságos befektetés: ha a jövőben megváltoznak az elvárások a rendszerrel szemben, akkor további kiegészítő modulok, vagy akár egy teljes RTC funkcionális rendszerfrissítés, bármikor elérhető.

Angol nyelvű adatlap letöltése

GC kiegészítők, tartozákok