Elga Medica klinikai és laboratóriumi víztisztító készülék

 

 
 
 

Az Elga Medica termékcsaládot úgy tervezték, hogy nagy mennyiségben, állandó vízminőséget biztosítson akár több klinikai analizátornak egy kimenő vízhurkon keresztül. A készülékekek a klinikai laboratóriumi reagensvíz (CLRW) szabvány szerinti vízminőséget állítják elő.

Kritikus szempont, hogy a klinikai analizátorok folyamatos és megbízható vízellátást kapjanak a pontos és reprodukálható diagnosztikai vizsgálati eredmények elérése érdekében. Az elfogadott szabványok alatti vízminőség befolyásolja a vizsgálatok kémiai jellemzőit és az analizátor általános működését. Ez csökkenti az eredmények pontosságát, növeli a kalibrálási időket és az alkalmazott reagens költségeit.

 
 
 
Elga Medica klinikai és laboratóriumi víztisztító készülék
 
 
 

Medica Pro 60 és Pro 120

 

Mindkét készülék beépített 50 literes tartállyal rendelkezik. A helytakarékos felépítésének köszönhetően laboratóriumi asztala alá is helyezhető. A készülékekben található nagykapacitású patronok segítségével a víztisztítók biztosítható a folyamatos üzemelés a nap 24 órájában.  A kimenő kapacitása akár 4 liter/percig emelhető. A készülékhez tartozó kulcskészlettel különböző felhasználói szintek alakíthatóak ki.

 

A Medica család készülékei a vezető analizátorgyártó készülékeivel tud együttműködni, mint például:

  • Abbott
  • Beckman Coulter
  • Roche
  • Siemens
Elga Medica klinikai és laboratóriumi víztisztító készülék

Elga-Medica-laboratóriumi-víztisztító-készülék-Brochure