JP Selecta Szárítószekrények, Kemencék, Hőlégsterilizátorok, Bakterológiai termosztátok

 

JP Selecta Szárítószekrények, Kemencék, Hőlégsterilizátorok, Bakterológiai termosztátok

  • Szárítószerény: Különféle laboratóriumi szárítási feladatra, laboratóriumi anyagok és üvegeszközök számára. Általános felhasználásra pl: nyomtatott áramkörök, granulátum, por, stb szárítására, hőkezelésére.
  • Hőlégsterilizáló: A csíramentesítés során ezek a berendezések garantálják a mikroorganizmusok és kórokozó (patogén) elpusztulását, a sterilizálandó anyag felületén és annak belsejében egyaránt. Megoldást jelent a por és a nem illékony viszkóz anyagok sterilizálására. A megfelelő sterilitás érdekében általában 160 ° C – 180 ° C hőmérséklet és 2 óra sterilizálási idő szükséges.
  • Vákuum szárítószekrény: Tökéletes megoldást jelentenek a hőmérsékletre érzékeny anyagok hőkezelésére, szárítására.
  • Bakteriológiai szárítószekrény, inkubátor: Feladatuk a mikroorganizmusok és sejttenyészetek inkubációja a klinikai kórmeghatározás, az egészségügyi, vagy élelmiszeripari felhasználók számára. A minták egy meghatározott hőmérsékleten, adott ideig történő megőrzésére.
  • Hűtött, alacsony hőmérsékletű szekrények: Feladatuk a mikroorganizmusok és sejttenyészetek inkubációja a klinikai kórmeghatározás, az egészségügyi, vagy élelmiszeripari felhasználók számára. A minták egy meghatározott hőmérsékleten, adott ideig történő megőrzésére.
  • CO2 inkubátor: Anaerob sejt és szövettenyészetek felhasználására. A készülék elengedhetetlen részét képezi a kutató, a sejtbiológia, a molekuláris biológiai, a különböző daganatos és általános gyógyszerészeti laboratóriumok felszerelésének.

 

 

Angol nyelvű katalógus