RESTEK FOLYADÉKKROMATOGRÁFIÁS OSZLOPOK ÉS ALKATRÉSZEK

 A Restek több mint negyed évszázada tökéletesíti a folyadékkromatográfia (LC) művészetét és tudományát. Ez idő alatt ebben a modern világban, az LC-rendszerek drámai változásokon mentek keresztül, különösen az LC-MS/MS elterjedésével és robbanásszerű növekedésével. Az analitikai laboratóriumokban évről-évre egyre nagyobb az igény a kromatográfiás fogyóeszközökre, melyek megbízható és reprodukálható adatokat biztosítanak.

 A Restek korszerű, kiváló minőségű LC oszlopai – Raptor, Force és Roc – az iparágban vezető állófázisokkal úgy lettek tervezve, hogy ne csak a mai, hanem „a holnapi piacok” igényeit is kielégítsék. Kiterjedt tesztelés és a szigorú minőségellenőrzési rendszerek biztosítják, hogy minden oszlopuk folyamatosan azt az eredményt hozza újra és újra, garantálva az oly fontos ismételhetőséget.

 A Restek olyan műszercserealkatrészeket is kínál, amelyek megfelelnek vagy meg is haladják az eredeti gyártó teljesítményét. Akár egy analitikai laboratóriumban dolgozik, rendkívüli határidőkkel és növekvő lemaradásokkal, akár egy kutatásfejlesztési szervezetnél, szűkös költségvetéssel és toronymagas célokkal, a Restek az a partner, amelyre szüksége van a folyadékkromatográfiás munkák gördülékenyebbé tételéhez.

Mi a Lab-Comp Kft. munkatársai, segítünk Önöknek eligazodni a folyadékkromatográfia területén is!

Keressék bizalommal kollegáinkat az alábbi elérhetőségeken.

+36 20 274 0777
labcomp@lab-comp.hu

Tekintsék meg a Restek oldalán is színes kínálatukat: www.restek.com