A Dr. Maisch a nagy teljesítményű folyadékkromatográfiás (HPLC) oszlopok vezető szállítója, amely innovatívan és speciálisan kifejlesztett fázisok széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen a piac növekvő igényeinek. A kiváló minőségű termékek szállítására összpontosítva Dr. Maisch megbízható márkává nőtte ki magát a HPLC világában.

 

 

 

 

 

 

 

A Dr. Maisch által alapított vállalat gazdag innovációs múlttal és elkötelezettséggel rendelkezik az ügyfelek igényeinek kielégítése iránt. HPLC oszlopaikat úgy tervezték, hogy reprodukálható eredményeket biztosítsanak, szakértői csapatuk pedig folyamatosan azon dolgozik, hogy új és korszerű megoldásokat fejlesszenek ki, amelyek megfelelnek a piac változó igényeinek. A Dr. Maisch alaptermékei a HPLC oszlopok széles skáláját foglalják magukban, beleértve a nagyra értékelt Reprospher és Reprosil sorozatokat, valamint az egyedi csomagolású nanooszlopokat. Ezek a termékek számos egyedi értékesítési pontot kínálnak, beleértve a nagy teljesítményt, a stabilitást és a sokoldalúságot, így ideálisak számos alkalmazáshoz. Az évek során a vállalat erős elkötelezettséget mutatott a növekedés és terjeszkedés iránt az iparág vezető vállalatainak stratégiai felvásárlásával.
Akár kutatólaboratóriumához, akár nagyszabású ipari felhasználáshoz keres megoldást, a Dr. Maisch rendelkezik a kívánt eredmények eléréséhez szükséges termékekkel. A minőség iránti elkötelezettséggel és a vásárlói elégedettségre összpontosítva Dr. Maisch az Ön HPLC oszlopokkal kapcsolatos összes igényének megfelelő forrása.