Dani Master GC Gázkromatográf

DANI MASTER GC normál és gyors gázkromatográfiás analízisekhez

A gázkromatográfok legújabb generációja a DANI Master Fast Gázkromatográf.
Teljesen digitális vezérlésű gázkromatográf, mely lehetővé teszi a konstans áramlás, konstans nyomás, és a lineáris áramlási sebesség üzemmódokat. A kolonna tér, mely akár 25 lépcsőben programozható nagyon gyors felfűtési és lehűtési sebesség mellett is egyenletes hőeloszlást biztosít. Felszerelhető 4 injektorral és típustól függően 3-4 detektorral, melyek gázvezérlése teljesen digitális. Kapillár, töltött, on-column, injektorokkal, valamint a hagyományos SSL (Split/Splitless) mellet PTV (programozható nyomású és hőmérsékletű) injektorral is.
Az analizálandó mintánknak megfelelően választhatunk FID, TCD, uTCD, ECD, NPD, FPD, és PID detektorok széles választékából. A Fast GC követelményeinek megfelelően a készülék és detektorai felkészültek a nagysebességű, gyors adatgyűjtésre. Készülék felépítésének köszönhetően könnyedén bővíthető például krio-opcioval, vagy akár több analitikai csatornával. Nagyfokú flexibilitásának köszönhetően kiválóan alkalmas kutatási célokra is, emellett megbízhatóságának és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a napi rutin alkalmazásokban is remekül megállja a helyét. Számítógépes vezérlése USB-n, RS232 porton és hálózaton (LAN-on) keresztül is megoldható.

Master Gázkromatográf jellemzői:

  • SebességDANI MASTER GC drámaian lerövidíti az analízis időt a GC-s applikációk széles körében. Gyorsabb a hagyományos GC-nél, megnöveli az analitikai kapacitást, és kiemelkedő érzékenységet biztosít.
  • MegbízhatóságDANI MASTER GC az egyik legmegbízhatóbb GC a piacon. Minden nap több mint 10.000 Dani készülék dolgozik folyamatosan a világ különböző pontjain.
  • RugalmasságGázbemérő csapok, kiegészítő fűtések, váltó csapok és még számos opcionális lehetőség teszi a DANI MASTER GC-t az egyik legjobban az analitikai feladatra szabható készülékké, széleskörű alkalmazási területen.
  • Teljes körű megoldásokNormál folyadék adagolás (kézi, automata) mellett statikus és dinamikus headspace mintaadagolás, illetve termáldesszorberrel lefedi a kémiai, környezetvédelmi, olajipari, gyógyszerészeti, és élelmiszeripari alkalmazások széles körét.
  • SzelektivitásDANI szelektív detektorai kiküszöbölik a mátrix zavaró hatásait, miközben maximális érzékenységet biztosítanak. A gyártó széleskörű detektor kínálatában mindenki megtalálhatja a számára költséghatékony megoldást.
  • ÉrzékenységDANI MASTER GC nagyon érzékeny detektorok széles választékával kapható (FID, TCD, uTCD, ECD, NPD, FPD, és PID ). Minden detektor digitális nyomásszabályozóval (DPC) van ellátva ami lehetővé teszi a detektorgázok digitális szabályozását.
  • Kommunikáció és adatgyűjtésDANI MASTER GC, akár háromféle képen is csatlakoztatható a CLARITY Work Station programhoz (Soros port, USB, LAN). A detektorok adatgyűjtési sebessége eléri a 300 Hz-et a jobb reprodukálhatóság és a nagypontosságú kromatográfiás jelek feldolgozása érdekében. DANI MASTER GC képes, akár három detektor és három injektor egyidejű kezelésére is.