Rigaku Progeny ResQ FLX Raman

 

Rigaku Progeny ResQ FLX Raman

 

Rigaku Progeny ReQ FLX Raman

Fejlett kábítószer-elemző

Másodpercek alatt azonosítsa a kábítószereket – ideértve az opioidokat és a fentanilt

A Progeny ResQ FLX kábítószer-elemző készülék nagyobb elemzési rugalmasságot biztosít a rendészeti szervek számára a széles körben elterjedt opioid-járvány és a fokozott kábítószer-kereskedelem elleni harcban. A bűnüldözési szervek igényeit szem előtt tartva tervezték a Progeny ResQ FLX kábítószer-elemző készüléket, amely 1064 nm-es technológiát használ. Egy olyan kézi analizátor amely gyors és egyszerű azonosítást teszt lehetővé az illegális kábítószerek és narkotikumok vizsgálata esetén.

Amennyiben a Progeny ResQ FLX integrálja a rutin azonosítási stratégiába a következő előnyöket élvezheti:

  • SWGDRUG által elfogadott A kategóriájú módszerrel végezhet gyorsteszteket
  • Szabotázsbiztos jelentéseket készíthet a digitális aláírás segítségével
  • Képi bizonyítékokat rendelhet a méréseihez a beépített fedélzeti kamera segítségével
  • Az eredményeket gyorsan és egyszerűen továbbíthatja okostelefon-párosításával

Fejlett kábítószer-azonosítás

A több mint 1000 vegyületből álló standard könyvtárával a Progeny ResQ FLX egyetlen gombnyomással másodperceken belül eredményt nyújt. A könyvtár magában foglalják a legfrissebb fentanil- és opioid- készítményeket is. Ráadásul az 1064 nm-es Raman egyik előnye, hogy biztonságosabbá teszi a vizsgálatot, mivel az elemzést csomagoláson keresztül is el lehet elvégezni anélkül, hogy a felhasználót potenciálisan mérgező anyagnak kellene kitenni.

A Progeny ResQ FLX kábítószer-elemző funkciói segítenek a bizonyítékgyűjtésben, jelentések elkészítésében és az eredményke továbbításában. A beépített 5 mp-es kamerával képeket készíthet a mintákról vagy a helyszínről is, amelyeket csatolhat az elemzési jelentéshez. Az eredmények és a jelentések dátum és időbélyeggel vannak ellátva, illetve a digitális aláírással is elláthatóak így megfelelnek az FDA 21 CFR part 11 előírásainak is. A WiFi és az okostelefon párosítása lehetővé teszi az eredmények gyors továbbítását a még gyorsabb feldolgozási idő érdekében.

A gyártói támogatás részeként a Progeny ResQ FLX könyvtárfrissítéseket kap az analizátor egész élettartama alatt.

Rugalmasság

Ezen felül a felhasználók további könyvtárakat, szolgáltatásokat és támogatási csomagokat választhatnak, amelyek megfelelnek az igényeiknek és a költségvetésüknek. Ezek a könyvtárak tartalmazzák a prekurzorokat, robbanóanyagokat, mérgező ipari vegyszereket és vegyi fegyver ágenseket. 4C technológia segítségével az egyedileg azonosított vegyi anyagok kombinációit is vizsgálhatjuk, hogy ezekből esetleg robbanószerek vagy kábítószereket lehet-e előűllítani. Kibővített garancia és támogatás is elérhető megrendelő igényei alapján.

Jelllemzők

  • 1064 nm előnye több anyag mérésére, beleértve a színes anyagokat vagy a tartályokat is
  • Alap könyvtár több mint 1000 kábítószerrel és vágószerrel, ingyenes jövőbeni kiegészítésekkel együtt
  • Beépített digitális kamera, amely képi bizonyítékot ad az eredményekhez
  • Könyvtárak, szolgáltatások és támogatási csomagok bővítési lehetősége
  • Masszív, MIL-STD-810G tesztelt eszköz. Elemzés bármilyen környezetben

 

Rigaku FLX raman angol nyelvű adatlap