PAL Systems RTC RSI új generációs automata mintaadagoló

PAL Systems RTC RSI új generációs automata mintaadagoló

PAL RTC: Maximális termelékenység

A PAL RTC „Robotic Tool Change”, a sikeres PAL-XT termékcsalád logikusan továbbfejlesztett változata. Többé már nem a kromatográfiás mintaelőkészítés a szűk keresztmetszet – automatizált a mintaelőkészítés és mintainjektálás – mindez a PAL RTC készüléken.

A robotizált felügyelet nélküli eszközcsere, a 24óra/7nap folyamatos üzem és a többlépcsős munkafolyamat lehetősége jelentősen megnöveli a laboratóriumok termelékenységét, ugyanakkor a működési folyamat biztonságra optimalizált, ami által minden művelet nyomon követhetővé válik.

A termelékenység, valamint a laboratóriumi biztonság növelésének a megfelelő módja az automatizálás. Az ismétlődő, vagy veszélyes manuális feladatok átadása egy robot számára javítja a biztonságos munkavégzést. Az a lehetőség, hogy a készülék 24óra/nap működést biztosít, növeli a laboratórium mintaáteresztő képességet, különösen a hosszú mintaelőkészítések során. A PAL RTC készüléket azért fejlesztették ki, hogy maximalizálják az analitikai és klinikai laboratóriumok teljesítményét.
A „Robotic Tool Change” (RTC) rendszer egy magasabb szintre emeli a mintaelőkészítést. Minden munkafolyamat egy sor különböző eszközt igényel a legjobb teljesítmény érdekében. pl: egy 1ml fecskendővel végrehajtott hígítás után, egy 10 µl fecskendő szükséges a pontos, kis térfogatok hozzáadáshoz. A „Robotic Tool Change” lehetővé teszi, hogy automatikusan váltsunk a különböző eszközök között.

PAL RSI: Az analitikai laboratóriumok “igáslova”

A PAL RSI egy költséghatékony megoldás a laboratóriumok számára. Robusztus, megalkuvás nélküli teljesítményt nyújt azoknak a kutatóknak és technikusoknak, akik gyakran az idő nyomása alatt dolgoznak, ami óriási munkaterhet jelent számukra.
Az eszköz és a szoftver megbízhatósága miatt a felhasználóknak nem lenne szabad aggódniuk. A MEGBÍZHATÓSÁG az, ami minden eszközzel szemben elvárható, és pontosan erre tervezték PAL RSI készüléket. Ez az az eszköz, amelyre Ön bármely helyzetben számíthat. A világszerte több, mint 40.000 PAL rendszer, már ezt bizonyítja. Minden PAL RSI rendszer, ami elhagyja a gyárat, alapos tesztelésen esik át.

A PAL RSI egy rugalmas eszköz, nyitott és moduláris felépítése a legsokoldalúbb rendszerré teszi a piacon. Az eszközök cseréje néhány perc alatt könnyedén megoldható.
Azok a PAL felhasználók, akik gázkromatográfon (GC) dolgoznak, szeretik azt a készülékben rejlő sokoldalú lehetőséget, hogy használhatnak folyékony, headspace, vagy akár SPME mintavételt ugyanazon a rendszeren.
Az LC / HPLC vásárlók nagyra értékelik a PAL hatalmas mintakapacitását, valamint a széles tartományban megválasztható fecskendők és szelepek által nyújtott rugalmasságot.

A PAL RSI egy biztonságos befektetés: ha a jövőben megváltoznak az elvárások a rendszerrel szemben, akkor további kiegészítő modulok, vagy akár egy teljes RTC funkcionális rendszerfrissítés, bármikor elérhető.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatvédelem.
I Accept