Gerhardt Turbotherm és Kjeldatherm roncsolásos feltáró készülékek

Gerhardt Turbotherm és Kjeldatherm roncsolásos feltáró készülékek

KJELDATHERM roncsolóblokk rendszerek

A kompakt KJELDATHERM roncsolóblokk rendszer lehetővé teszi több minta egyidejű feldolgozását. A pontos hőmérséklet-szabályozás reprodukálható eredményeket biztosít. A hőmérséklet-szabályozó egy külső egység, amit a standard konfiguráció tartalmaz. A Kjeldahl roncsolóblokk modellek között megtalálható 75 ml, 100 ml, 250 ml és 400 ml roncsolócsövekhez szükséges összeállítás.

Elérhető modellek:

  • KJELDATHERM automatic: Minden automatikus roncsolóblokk rendszer hőmérséklet/idő vezérlőegységgel (TZ) érkezik, ez biztosítja a teljesen automatizált roncsolási folyamatot, beleértve a behelyező állvány és az elszívó feltét emelését és süllyesztését.
  • KJELDATHERM basic: Minden basic roncsolóblokk rendszer hőmérséklet vezérlőegységgel (TR) érkezik. Manuális a behelyező állvány mozgatása és az elszívó feltét emelése és süllyesztése.
    A basic roncsolóblokk bővíthető hőmérséklet/idő vezérlőegységgel (TZ) (nem része az alap összeállításnak) lehetővé téve 9 eltárolható program beállítását.

 

TURBOTHERM

A TURBOTHERM egy sokoldalú, gyors, infravörös fűtésű Kjeldahl roncsolórendszer, ami képes kezelni a mai modern laboratóriumokban előforduló minták széles körét. Az roncsolás ideje drámaian lecsökkent, köszönhetően a rendkívül rövid és gyors felfűtési és lehűlési időszakoknak.

Elérhető modellek:

A TURBOTHERM öt különböző konfigurációkban érhető el, elektronikus időzítővel és teljesítményszabályzóval. Akár 9 különböző programot is el lehet tárolni a memóriában, minden programban, akár 9 különböző fűtési és időzítési rámpát lehet beprogramozni. Az aktuális állapot a kijelezőn kerül megjelenítésre, ahol az értékek működés közben, manuálisan is megváltoztathatóak.

  • 12 férőhelyes, 100 ml roncsolócsövekhez
  • 12 férőhelyes, 250/300ml roncsolócsövekhez
  • 6 férőhelyes, 250/300 ml roncsolócsövekhez
  • 4 férőhelyes, 400 ml roncsolócsövekhez
  • 4 férőhelyes, 800 ml roncsolócsövekhez

 

Ajánlott kiegészítő

  • Elszívó egység TURBOSOG:A Kjeldahl roncsolás során keletkező füstgázok elszívása megoldható vízsugárszivattyúval, vagy a nagy teljesítményű TURBOSOG elszívóval.