InertSustain AQ-C18_5

HPLC- , LC/MS-oszlopok előnyei:

  1. Erősen poláros (hidrofil) komponensek rendkívüli visszatartása
  2. Az inert töltet kevésbé teszi lehetővé a csúcsok tailingesedését
  3. Széles pH-tartomány
  4. Reprodukálhatóság oszlopról-oszlopra, lotról-lotra

A fordított fázisú  módszerfejlesztés  számára az egyik legnagyobb kihívást a rendkívül poláros komponensek, minél nagyobb visszatartása jelenti.

Az InertSustain AQ-C18 oszlopokat erre tervezték: a C18 csoportok szilika gélhez való azonos távolságra történő kötése lehetővé teszi, hogy az InertSustain AQ-C18  rendkívüli visszatartást biztosítson egy vízben gazdag eluens esetében is,  legyen szó akár bázikus, semleges, akár  savas komponensek elválasztásáról.

A nukleotidoknak különféle foszfát-csoportjai vannak, amelyek érzékenyek a hardver rozsdamentes acéljára. Az ilyen elemzéshez az InertSustain AQ-C18 esetében új hardver  kerül alkalmazásra, egy acél-bevonatú-PEEK hardver, amely azáltal biztosít nagyobb érzékenységet  a foszfát komponensek vonatkozásában, hogy  nem nyújt lehetőséget  foszfát-ion képződmények keletkezésére, amelyek szokásosan az acélból készült hardver-felületen  előfordulnak.

 

Acél-bevonatú-PEEK hardware
Töltet: InertSustain AQ-C18

Rozsdamentes acél hardware
Töltet: InertSustain AQ-C18

InertSustain AQ-C18_3

  • A hardware fittingjei 1/16” Waters-típusúak
  • UHPLC-használata esetén UHPLC-kompatibilis fittingek szükségesek, a holttérfogat elkerülése érdekében, ezért a fitting ez esetben UP-típusú.
GL Sciences - InertSustain AQ-C18 HPLC- , LC/MS-oszlopok

InertSustain AQ-C18 HPLC, LC/MS – angol nyelvű katalógus

InertSustain katalogus

InertSustain HPLC, LC/MS – angol nyelvű katalógus

A legutóbb bejegyzett gyógyszer-, környezeti- és élelmiszer- alkalmazások  megtekinthetőek a következő link alatt: klikk ide!