Rigaku Progeny™ Raman

 

Rigaku Progeny™ Raman

 

Rigaku Progeny Raman

Fejlett kézi Raman spektrométer

Hordozható Raman spektrométer anyag azonosításához

Végezzen laboratóriumi minőségű elemzést a szilárd anyagok, porok, folyadékok és egyéb anyagok legszélesebb skálájáról a Progeny kézi Raman spektrométer segítségével. Testreszabottan és rugalmasan bármilyen munkakörnyezetbe történő zökkenőmentes integrációhoz tervezték
Alkalmas többek között:

A gyógyszerészeti, gyógyszeripari, élelmiszeripari és kozmetikai alapanyagok, nyersanyag azonosítása
A kísérleti anyagok, vegyi anyagok, oldószerek és sejttenyésztő táptalajok ellenőrzése
A késztermékek hitelesítése és a hamisítás megelőzése

Korszerűsítse és egyszerűsítse az alapanyag azonosítás munkafolyamatát

A Progeny egy technológiailag fejlett hordozható Raman spektrométer, amelyet szakértelemmel terveztek olyan folyamatokra, mint a beérkező anyagok befogadása, a raktári, a tiszta téri, laboratóriumi elemzés, vagy a mobil laboratóriumi vizsgálatok. Progeny kézi Raman analizátor lehetővé teszi a felhasználók számára a munkafolyamatok csökkentését és az azonnali döntések meghozatalát 100% biztonsággal. A CompleteID szoftver gyors és egyszerű PASS / FAIL eredményeket biztosít, könnyebb gyártási folyamatokat és alacsonyabb elemzési költségeket eredményezve anélkül, hogy a minőséget rontaná.

Rigaku_Progeny™ kézi raman

1064 nm lézer a kiváló Raman teljesítményért

Más hordozható Raman-spektrométerekkel ellentétben a Progeny sikeresen minimalizálja a minta által kiváltott fluoreszcencia-interferenciát egy egyedi 1064 nm gerjesztő lézer alkalmazásával ráadásul minta nedvességtartalma sem jelent problémát. A Progeny kézi Raman biztosítja az iparág legszélesebb körű és legátfogóbb nyersanyag-azonosítását és a kész gyógyszerkészítmények hitelesítését.

Előírásoknak való megfelelés

A gyártóknak szigorú előírásoknak kell megfelelniük miközben termékeiket biztonságosan és hatékonyan kell gyártaniuk. A Progeny kézi Raman megkönnyíti a szabályozás betartását azáltal, hogy teljes IQ / OQ / PQ protokoll csomaggal rendelkezik, illetve valóban kompatibilis a 21 CFR part 11 irányelveivel beleértve a digitális aláírást is. Az integrált kamera és vonalkódolvasó, biztosítja a hibamentes adatbevitel.

A Progeny FDA 1040, USP, EP, MHRA GMP által jóváhagyott technika.

Ha a Progeny Ramant integrálja új alkalmazások fejlesztésébe vagy a jelenlegi munkafolyamatokba adaptálja a következő előnyökre számíthat:

  •  Pontos anyag elemzés akár csomagolásán keresztül is
  • Minimális betanulás, okostelefon ihlette kezelő felület
  • Páratlan érzékenység ezáltal magas fokú megbízhatóság az anyag-azonosításban
  • Anyagok széles skálájának mérése interferenciamentes adatokkal
  • Kibővített adatátviteli rugalmasság (LIMS, vezeték nélküli adatátvitel és dokkoló állomás)

 

Rigaku progeny raman angol nyelvű adatlap

Rigaku progeny raman angol nyelvű katalógus